Over Banen Logistics


Banen Logistics is een logistieke dienstverlener waarbij passie voor wegtransport voorop staat. Inmiddels is 30 jaar ervaring opgedaan in verschillende logistieke sectoren, welke dagelijks in wordt gezet om weg transporten in te richten, te verzorgen en te begeleiden.

Wat maakt Banen Logistics anders dan anderen? In de dynamische wereld als die van de logistiek draait het om snelheid, lage kosten, effici├źntie en klanttevredenheid. Wij geloven dat wanneer logistiek eenvoudig, transparant en begrijpelijk is, we hiermee klanten kunnen enthousiasmeren en een gevoel van welkom kunnen geven.

Weten wat er bij u speelt als klant, onze pragmatische manier van werken, transparantie en betrouwbaarheid zijn in onze ogen de bouwstenen voor een langdurige relatie. De kwaliteit van de dienst staat voorop.

Wij geloven in ambassadeurschap! Een tevreden klant is namelijk het fundament van ons succes.

Transport


Vracht moet overal heen, of het nou gaat om een nationale of internationale verzending, Banen Logistics is uw partner in transport.

Overige diensten


Naast het versturen van pakketten kunnen wij u ook ondersteunen met andere services. Van opslag tot aan administratieve handelingen.

Onze missie


In een zeer dynamische sector, welke steeds meer onderhevig is aan prijsdruk, juridische eisen en sterke concurrentie, wil Banen Logistics door logistiek eenvoudig en begrijpelijk te maken, haar klanten voorzien in wegtransportoplossingen op een manier welke past bij hun behoeften. Het bedrijven van logistiek is in onze ogen meer dan het doen vervoeren van goederen. Wij geloven dat we met onze filosofie om logistiek eenvoudig te houden, ons enthousiasme en passie, klanten en medewerkers kunnen enthousiasmeren zo dat zij het beste uit zichzelf halen.

Door elke dag weer met plezier en passie ons vak uit te oefenen en te doen waar we goed in zijn, zal Banen Logistics uitgroeien tot een stabiele, gezonde en bovenal dynamische onderneming en een begrip worden in de logistieke wereld. Hierbij is samenwerking een sleutelwoord.

Adrie Banen
EASY TRANS